Ecologie Westland

Een grip op groen

Over Aqua-Terra Nova

Aqua-Terra Nova is een allround bureau met een breed scala aan onderzoeken en adviesdiensten voor ruimtelijke ontwikkelingen, waterkwaliteit en ecologie. Aqua-Terra Nova herkent zich in de termen vertrouwd, kwaliteitsgericht, flexibel en innovatief.
Onze medewerkers staan met de voeten in de klei en met de hoofden in de wetgeving en beleid. Het toepassen van flora en fauna aspecten in een ruimtelijke activiteit, blijft een kunst apart. Of het nu gaat om bestemmingsplannen of de toetsing aan de wetgeving: wij weten er raad mee.
In de agro- en foodsector vervult Aqua-Terra Nova nationaal en internationaal een belangrijke rol bij het ontwikkelen en realiseren van innovatieve systemen voor de watervoorziening. Zuiveren, bufferen en gebruiken. Deze kennis gebruiken wij ook voor ‘climate proof' oplossingen in de stedelijke omgeving. Bij gebouwbeheer passen wij onze kennis van water toe op onze legionella diensten. 
Door onze intermediaire functie tussen overheden, bedrijven en kennisinstellingen kunnen onderzoek en advies snel, praktisch en efficiënt worden uitgevoerd en toegepast. Dit doen wij ook steeds meer in het buitenland, waar de kennis over en toepassing van waterbeschikbaarheid een levensbelang is.